Title: Owner
Salon: Randy Clark & Associates
City: Dallas, Texas

Question 1: Tell us about where you grew up.

Answer: While I grew up in the city, I spent a lot of time on the family farm. In high school, I rode bulls and now I make a living “shooting the bull.”

Question 2: What was your favorite cartoon growing up, and why?

Answer: “Three Stooges.” It was funny. The slapstick, goofy, lighthearted humor made me laugh. As I look back it is a good reminder to not take life so seriously

Question 3: If a movie were made about your life, who would play you?:

Answer: Kevin Costner. He plays a good cowboy.

Question 4: Describe your high school years.

Answer: Didn’t go much. Honestly, I skipped school a lot. I had a 1966 Chevelle SS. And at 16 I took a 45-minute drive to take a 6-hour test so that I could be certified to inspect cars. That way I could get a job at a service station so I could work on my car for free.

My senior year I broke my leg playing football, which changed what I thought I might do for a career. Shortly after that, I picked up my mom from a hair appointment and saw the stylist really having fun and doing well. At that moment I thought, I could do this. And if I didn’t make a lot of money, at least I would enjoy life.

Question 5: Who have been your most substantial influences in life?

Answer: My father. He was always there for me, no matter what.

Question 6: How would friends and acquaintances describe you?

Answer: Tough, fair, resourceful and loyal, but when taken to limit, brutal.

Question 7: What would you do differently if you had a chance?

Answer: Not a thing.

Question 8: Describe a scene of your vision for the future.

Answer: Whatever life throws my way.

Randy is a member of the AHLC board of directors.