Dallasciet Harper

Title: Certified Trichologist
Salon: TriExperts Hair Center
Location: Pearl, Mississippi

Question #1: Tell us about where you grew up.

Answer: Jackson, Mississippi. It’s the state’s capital.

Question #2: What was your favorite cartoon growing up, and why?

Answer: Suzy on “Rugrats.” Suzy was a drop-in friend, not a regular, but when she came only good things happened. Suzy was a child, but a smart one, if they ventured too far into imagination Suzy would always be grounded. That’s a lot for a kid!

Question #3: If a movie were made about your life, who would play you?

Answer: If a movie were created about me, my teen daughter would be cast to portray me. She’s hands down my doppelgänger. She knows me best and she’s pretty stocked with drama so she would be hilariously great!

Question #4: Describe your high school years.

Answer: High school years were great for me. I was active in our choral music program, which gave us an introduction to traveling domestically and internationally.

I likely would not have experienced it until adulthood otherwise.

Question #5: Who have been your most substantial influences in life?

Answer: My mother, Sharron Harper, for her determination to give me the best opportunities for advancement, and watching her work ethic has been unmatched. Trichologist Lisa Akbari has been a major influence for many years. She’s practiced trichology successfully while offering the greatest experience. Yahweh, for always directing my path.

Question #6: How would friends and acquaintances describe you?

Answer: Determined, professionally extroverted but personally introverted.

Question #7: What would you do differently if you had a chance?

Answer: I’m not sure. We’re a summation of experiences and wisdom learned from them, I wouldn’t want to void the learning through my experiences so I don’t think “what if” very often.

Question #8: Describe a scene of your vision for the future.

Answer: In the future, I see communities of people who’ve lacked knowledge about health disparities, lifestyles, and backgrounds become fully aware of our choices that harm our health, and in that future we choose life-giving ways of living more than the alternative.